Nieuwsoverzicht
ZAALHOCKEY

15-11-2019
Zaalhockey
 
Vanaf 1 december start het zaalhockeyseizoen. Een aantal teams zal dan in de zaal trainen en wedstrijdenspelen. 

Lees hier het schema van de trainingen.

 


SPORTIEF

12-11-2019
Nieuws Technische Commissie
 
Het einde van het herfstseizoen is in zicht. Nog een paar wedstrijden en dan begint de winterstop. Vanuit de Technische Commissie willen we daarom even kort terugblikken op het eerste halfjaar en laten weten wat er de komende tijd op het programma staat. 
  • 23/24 november is het laatste speelweekend en vrijdag 29 november is de laatste buitentraining. 
  • Een aantal teams start met zaalhockey. De trainingen beginnen in de week van 1 december. De trainingsschema's worden z.s.m. bekend gemaakt.
  • Voor de coaches van zaalteams is er maandag 25 november een avond waarop uitleg wordt gegeven over zaalhockey en handvatten geboden voor een succesvol zaalseizoen.
De afgelopen maanden is er veel werk verricht door de TC. In augustus heeft Technisch Manager Daan van de Ven trainers en trainingscoördinatoren aangesteld. Daarna hebben we het nieuwe technisch plan uitgewerkt ("plezier, opleiden en dan presteren") op basis van de KNHB "visie op de ontwikkeling van hockeyers".

We willen prioriteit geven aan de kwaliteit van trainingen, trainers en coaches. Daartoe hebben we een dagelijks rapportage systeem geïnstalleerd, zodat we precies weten welk team welke training heeft gedaan en hoe dat verlopen is; op die manier kunnen we snel reageren als er issues zijn en de trainingen aanpassen aan het gewenste niveau van het team. De trainingscoördinator zorgt iedere dag voor het bijwerken van dit overzicht.

Voor wat betreft de inhoud van de trainingen werken we met het "kidspower" programma, dat de trainingen van de E tot en met de B leeftijd inhoudt en zorgt voor een zorgvuldige opbouw van alle technische en tactische facetten in de hele jeugdlijn.

Daarnaast zijn we begonnen met trainers-instructie. Docent is Frits Ketelaars, ervaren FIH trainer en coach. In de winterstop zullen er voor de meer gevorderde trainers masterclasses worden georganiseerd.

Voor de coaches zijn twee coach avonden georganiseerd; coaching en trainingen kunnen zodoende in lijn worden gebracht met de uitgangspunten van het technisch plan.

Een volgende stap is de eerste ronde van beoordelingen van de spelers door trainers en coaches. De uitkomst van die beoordelingen zal ons vervolgens in staat stellen om mede door middel van observatie tijdens trainingen, een eerste blauwdruk te krijgen voor de indelingen voor volgend seizoen en natuurlijk, waar nodig, nu al aktie te ondernemen. Ons uitgangspunt daarbij is dat we voor iedereen een passende uitdaging willen realiseren tijdens het gehele opleidingstraject bij onze club.

De Technische Commissie

 

 
ALGEMEEN

25-10-2019
Mosselavond 23 november voor ouders D- en Cjeugd
 
Speciaal voor de ouders van onze D- en Cjeugd wordt er een Mosselavond georganiseerd op 23 november aanvang 18:30 uur.
Wij vragen hiervoor een bijdragen van € 17,50 per persoon. Voor wie geen mosselliefhebber is is er ook saté.
Aanmelden kan via de App > Evenementen.  Om aan te melden moet je ingelogd zijn als je zoon/dochter.
 

20-10-2019
Nieuw verkrijgbaar aan de bar
 
Vanaf vandaag nieuw verkrijgbaar aan de bar: Latte Macchiato en Verse Muntthee.
 

1-10-2019
Trainerscursus
 

TRAINERS OPGELET!

In samenwerking met HockeysupportgroupNL nodigen wij alle trainers en coaches van VMHC uit voor een speciale trainerscursus. Deze cursus biedt inzichten en handvaten om de jeugd zo goed mogelijk te trainen en te begeleiden.

De cursus wordt gegeven door Frits Ketelaars. Frits is werkzaam als hoofd technische zaken van de stichting HockeySupportGroupNL en als professioneel hockeytrainer.

 

Het cursus programma is als volgt:

 

1

09-09-19

Introductie in training geven (geweest)

2

14-10-19

Wat is voor de Breedte belangrijk

3

04-11-19

Didaktiek/Pedagogiek/Methodiek

4

02-12-19

Trainen in de zaal

5

20-01-19

Opbouw van de training

 

De avonden beginnen om 20.00 uur en duren ongeveer 2 uur. de cursus bestaat uit een deel theorie en een deel praktijk. Deelnemers worden verwacht in sportkleding. Graag ook spullen mee nemen om te noteren.

Graag een bevestiging van deelname vóór vrijdag 4 oktober sturen naar Daan van de Ven: [email protected].

 

13-8-2018
VMHC Ledenshop
 

VMHC heeft een eigen Ledenshop. Profiteer meteen van kortingen en steun tegelijkertijd onze vereniging!

In de Ledenshop bestel je onze clubcollectie tegen een scherpe prijs. Als je een item wilt laten bedrukken, met het clublogo of andere bedrukking, kun je dat eenvoudig aangeven.

Ook heb je ruime keus uit een groot assortiment overige sportkleding, zoals trainingspakken, shirts, shorts en jacks, en sportaccessoires zoals sporttassen, bitjes en scheenbeschermers.

De Ledenshop is onderdeel van het samenwerkingsverband dat wij met onze kledingpartner Reece/Deventrade en met Knuvers Sport hebben. Daar is een bonussysteem aan gekoppeld: elke bestelling die je in de Ledenshop doet, verhoogt onze sponsorbijdrage voor het volgende seizoen. 

In de Ledenshop krijg je evenveel korting (10%) als bij Knuvers Sport op de Helftheuvel. Voor teambestellingen kun je beter eerst contact opnemen met Knuvers Sport om te kijken of er andere korting mogelijk is.
Via https://clubs.reeceaustralia.com/nl/vmhc-vlijmen kom je meteen bij de Ledenshop/Clubcollectie van Reece/Deventrade.

Namens het bestuur veel gemak, plezier en voordeel gewenst en bedankt voor je steun!


 
Mijn Team
Teams
Statistieken
zondag 17 november 2019
Aantal leden (info) 566
Nu online 5
Vandaag jarig
Maud Langenhuizen
Joost Reumkens
Alec Rombeek
Wedstrijden quicklinks
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 24% |week: 41%

Inloggen
BORDSPONSORS
ADVERTENTIESPONSORS
Contact
VMHC
 

Vlijmense Mixed Hockey Club

Postadres
Secretaris VMHC
Van Schuppenstraat 16
5253 DD Nieuwkuijk
[email protected]

Bezoek adres
VMHC
Bilderdijkstraat 2A
5251 LP Vlijmen

Facebook
VMHC

Telefoon Clubhuis
073-5115970

Bankrekening
IBAN: NL51RABO0154767875
Hockey Weekly