Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 4 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 28 maart 2020
Alle wedstrijden van vandaag zijn afgelast

zondag 29 maart 2020
Alle uitwedstrijden van vandaag zijn afgelast
Nieuwsoverzicht
BESTUUR

26-3-2020
Schriftelijke ALV uitslag stemming
 

Beste leden en ouders van leden van VMHC,

Woensdag 25 maart vond de schriftelijke ALV aangaande een waterveld ter vervanging van het bestande Veld I plaats, met 107 reacties een van de best ‘bezochte’ ALV’s ooit. De tellingen zijn onafhankelijk en vanaf verschillende locaties gecontroleerd door Ivo van der Meulen en Ralph Freeman.

De uitslag is als volgt:

Voorstel 1: De gemeente wil vereniging VMHC van een waterveld voorzien. Voor VMHC zal daartoe veld 1 vervangen worden door een waterveld. Stemt de ALV hiermee in?

Aantal uitgebrachte stemmen: 107

 • Voor: 92
 • Tegen: 11
 • Onthouding: 4

Voorstel 2: Aan de ALV wordt gevraagd om ook met het financiële voorstel in te stemmen. Stemt de ALV hiermee in?

Aantal uitgebrachte stemmen: 105

 • Voor: 83
 • Tegen: 18
 • Onthouding: 4

Met deze uitslag ondersteunt VMHC het college van B&W in haar aanvraag bij de Gemeenteraad tot de aanleg van een waterveld.

Het bestuur bedankt iedereen die zijn of haar stem heeft uitgebracht.


Met vriendelijke groet,

Corné, Saskia, Rints, Jaap en Reint

 

25-3-2020
Schriftelijke ALV stemming
 

Beste leden en ouders van jeugdleden van VMHC,

Vanavond houden we een schriftelijke ALV. Het volgende willen we in stemming brengen:

Onder voorbehoud van instemming door de Gemeenteraad en met instemming van de ALV, is de gemeente Heusden het volgende van plan:

1. De gemeente wil vereniging VMHC van een waterveld voorzien. Voor VMHC zal daartoe veld 1 vervangen worden door een waterveld. Stemt de ALV hiermee in?

Alvorens dit aan de Gemeenteraad voor te (kunnen) leggen, vraagt het college van B&W instemming van VMHC. Dit voorstel heeft financiële consequenties. Deze zijn hieronder toegelicht en uitgewerkt in een voorstel voor huurcontract en contributieverhoging.

2. Aan de ALV wordt gevraagd om ook met het financiële voorstel in te stemmen (zie financiële voorstel op pagina 5). Stemt de ALV hiermee in?

Het VMHC-bestuur legt deze punten voor aan de ALV en vraagt de ALV hierop akkoord te geven.

We vragen jullie je stem per mail in te dienen tussen 20.00 uur en 22.00 uur. Stemgerechtigd zijn de leden van 16 jaar of ouder of de wettelijk vertegenwoordiger van het jeugdlid jonger dan 16 jaar.

Mail naar [email protected] onder vermelding van naam en lidnummer. Geef aan of je instemt met het voorstel, tegen stemt of je onthoudt van stemming.

Als je je stem hebt gemaild ontvang je van ons een bevestigingsmail. Mocht je deze bevestigingsmail na een half uur niet ontvangen hebben, neem dan contact met één van ons op:
Corné: 06 - 27 04 1967
Rints: 06 - 51 64 42 92
Jaap: 06 - 24 77 87 04

Om de grootst mogelijke transparantie te betrachten zullen 2 leden in het tijdsvenster van stemming aanwezig zijn bij één van de bestuursleden, om onafhankelijk het aantal stemmen -zowel de voors, de tegens als de onthoudingen- te kunnen tellen en waarmerken.Deze leden zijn Ivo van der Meulen en Ronald van der Lee.

Rest ons te zeggen dat wij hopen hiermee een goed en zorgvuldig traject te hebben doorlopen. We hebben getracht iedereen zo goed mogelijk hierbij te betrekken. Het is een rare tijd waar we doorheen gaan. Hopelijk komt hier snel een eind aan, zodat we weer gezellig samen kunnen hockeyen.

Voor nu: Let een beetje op elkaar.

Het bestuur

 

Saskia, Corné, Rints, Reint en Jaap

 24-3-2020
Coronavirus
 
Het bestuur houdt de ontwikkeling rond het Coronavirus nauwlettend in de gaten. Daarbij laten wij ons informeren door de KNBH en volgen de richtlijnen die zij, het RIVM en de Overheid, stellen. Updates hierover geven we via de VMHC-app en de website. Zo proberen we jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden over de consequenties voor de club en het hockey.

Samenvattend zijn de maatregelen van de RIVM en KNHB inzake hockey nu als volgt:
 • tot 1 juni zijn alle evenementen en toernooien afgelast.
 • tot 6 april is hockeycompetitie stilgelegd. Over de periode daarna is nu nog niets bekend en wordt nog over gesproken.
Update KNHB: 24 maart 2020, 11.05 uur

De Nederlandse regering heeft op 23 maart de maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus aangescherpt. Voor de sport betekent dit dat er tot 1 juni geen congressen, (bij)scholingen, festivals, evenementen en toernooien mogen worden georganiseerd. Het verbod om sport- en fitnessclubs (sportaccommodaties en sportinrichtingen), waaronder zwembaden, sporthallen en sportvelden, open te stellen, staat nog tot en met 6 april.

NOC*NSF is met het ministerie van VWS in overleg wat een en ander praktisch betekent, bijvoorbeeld voor sporten in de buitenruimte en voor de competities. De KNHB blijft de richtlijnen van het RIVM volgen, net als de adviezen van het ministerie van VWS/NOC*NSF. Zodra we meer informatie hebben, zullen we deze vanzelfsprekend delen op onze website.


 

24-3-2020
Schriftelijke ALV 25 maart 20.00 tot 22.00 uur
 

Beste leden en ouders van jeugdleden van VMHC,

Zoals aangekondigd willen we de ALV van 25 maart schriftelijk houden. Afgelopen zaterdag hebben we jullie het voorstel gemaild inzake het vervangen van veld 1 voor een waterveld en de financiële consequenties daarvan. Op dit voorstel en de toelichting daarbij is door diverse personen gereageerd en een aantal vragen gesteld of opmerkingen geplaatst. Hieronder nogmaals het voorstel voor de ALV en een document met de beantwoording van de vragen.

Bijlagen:

 • Vragen en antwoorden voorstel ALV
De volgende stap in de 'schriftelijke ALV' is de stemming:

Stemming 25 maart 20.00 - 22.00 uur
We vragen jullie woensdag 25 maart, tussen 20:00 uur en 22:00 uur, per mail naar [email protected] en onder vermelding van naam en lidnummer, in te stemmen met de twee gedane voorstellen. Ook als je het niet eens bent met de voorstellen, of je wilt je onthouden van stemming, vragen we je dit per mail kenbaar te maken. Stemgerechtigd zijn de leden ouder dan 16 jaar of ouder van jeugdlid jonger dan 16 jaar.

Om de grootst mogelijke transparantie te betrachten zullen 2 leden in dat tijdsvenster aanwezig te zijn bij één van de bestuursleden, om onafhankelijk het aantal stemmen -zowel de voors, de tegens als de onthoudingen- te kunnen tellen en waarmerken. 
Het bestuur VHMC

 

 

We hopen jullie zo van voldoende informatie te hebben voorzien. 

Corné, Saskia, Rints, Reint en Jaap

 21-3-2020
Schriftelijke ALV 25 maart 20.00 tot 22.00 uur
 

Beste leden en ouders van jeugdleden van VMHC,


Zoals aangekondigd willen de ALV van 25 maart schriftelijk houden. 

Onder voorbehoud van instemming door de Gemeenteraad en met instemming van de ALV, is de gemeente Heusden het volgende van plan:

 1. De gemeente wil vereniging VMHC van een waterveld voorzien. Voor VMHC zal daartoe veld 1 vervangen worden door een waterveld. Stemt de ALV hiermee in?
Alvorens dit aan de Gemeenteraad voor te (kunnen) leggen, vraagt het college van B&W instemming van VMHC.
Dit voorstel heeft financiële consequenties. Deze zijn hieronder toegelicht en uitgewerkt in een voorstel voor huurcontract en contributieverhoging.
 1. Aan de ALV wordt gevraagd om ook met het financiële voorstel in te stemmen (zie financiële voorstel op pagina 5 in de notitie). Stemt de ALV hiermee in?
In bijgevoegde notitie geven wij een inhoudelijke en financiële toelichting op de voorstellen en vragen wij de ALV om instemming. Graag deze notitie aandachtig door te lezen. 

We vragen jullie om jullie opmerkingen en vragen naar aanleiding van deze publicatie naar [email protected] te mailen. Jullie krijgen hiervoor tot zondag 22 maart 24:00 uur de tijd. Daarna publiceren wij zo snel mogelijk jullie vragen (anoniem) voorzien van ons antwoord weer op de website.

Daarna vragen we jullie om 25 maart, tussen 20:00 uur en 22:00 uur, per mail naar [email protected] en onder vermelding van naam en lidnummer, in te stemmen met de twee gedane voorstellen. Ook als je het niet eens bent met de voorstellen, of je wilt je onthouden van stemming, vragen we je dit per mail kenbaar te maken. Stemgerechtigd zijn de leden ouder dan 16 jaar of ouder van jeugdlid jonger dan 16 jaar.

Om de grootst mogelijke transparantie te betrachten zullen 2 leden in dat tijdsvenster aanwezig te zijn bij één van de bestuursleden, om onafhankelijk het aantal stemmen -zowel de voors, de tegens als de onthoudingen- te kunnen tellen en waarmerken. 

We zijn ons ervan bewust dat dit geen ideale vorm van vergaderen is en dat de tijdslijnen krap zijn, maar gelet op de onwerkelijke situatie waarin we ons nu bevinden en waarvan het eind niet in zicht is en gelet op het belang van de spoedige aanleg van een nieuw kunstgrasveld, kunnen we ons geen vertraging permitteren.
 

Corné, Saskia, Rints, Reint en Jaap

 


ALGEMEEN

13-8-2018
VMHC Ledenshop
 

VMHC heeft een eigen Ledenshop. Profiteer meteen van kortingen en steun tegelijkertijd onze vereniging!

In de Ledenshop bestel je onze clubcollectie tegen een scherpe prijs. Als je een item wilt laten bedrukken, met het clublogo of andere bedrukking, kun je dat eenvoudig aangeven.

Ook heb je ruime keus uit een groot assortiment overige sportkleding, zoals trainingspakken, shirts, shorts en jacks, en sportaccessoires zoals sporttassen, bitjes en scheenbeschermers.

De Ledenshop is onderdeel van het samenwerkingsverband dat wij met onze kledingpartner Reece/Deventrade en met Knuvers Sport hebben. Daar is een bonussysteem aan gekoppeld: elke bestelling die je in de Ledenshop doet, verhoogt onze sponsorbijdrage voor het volgende seizoen. 

In de Ledenshop krijg je evenveel korting (10%) als bij Knuvers Sport op de Helftheuvel. Voor teambestellingen kun je beter eerst contact opnemen met Knuvers Sport om te kijken of er andere korting mogelijk is.
Via https://clubs.reeceaustralia.com/nl/vmhc-vlijmen kom je meteen bij de Ledenshop/Clubcollectie van Reece/Deventrade.

Namens het bestuur veel gemak, plezier en voordeel gewenst en bedankt voor je steun!


 
Mijn Team
Teams
Statistieken
zaterdag 28 maart 2020
Aantal leden (info) 564
Nu online 151
Vandaag jarig
Lara van Lent
Laura Vonk
Wedstrijden quicklinks
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 20% |week: %

Inloggen
BORDSPONSORS
ADVERTENTIESPONSORS
Contact
VMHC
 

Vlijmense Mixed Hockey Club

Postadres
Secretaris VMHC
Van Schuppenstraat 16
5253 DD Nieuwkuijk
[email protected]

Bezoek adres
VMHC
Bilderdijkstraat 2A
5251 LP Vlijmen

Facebook
VMHC

Telefoon Clubhuis
073-5115970

Bankrekening
IBAN: NL51RABO0154767875
Hockey Weekly