23-10-2020 | 

Speelschema onderlinge wedstrijden tweede helft herfstseizoen
Dat de competitie stilgelegd is, wil niet zeggen dat we helemaal geen wedstrijden meer kunnen spelen. Integendeel: een aantal coaches klopte al aan bij het wedstrijdsecretariaat voor het inplannen van onderlinge wedstrijden op zaterdag. Al die wedstrijden zijn nu
Lees meer >>


Bijlage: Overzicht onderlinge wedstrijden okt_nov 2020.pdf
Nieuwsafbeelding
15-10-2020 | 
Jeugdspelers hebben ook dit jaar weer de boekjes van de Grote Clubactie ontvangen. Hopelijk is iedereen druk bezig met het verkopen van de loten. Ben je klaar met verkopen of is je boekje vol, lever deze dan in bij je train(st)er of de trainingscoördinator. Zij kunnen de boekjes inleveren in het clubhuis.

Lees meer >>
Nieuwsafbeelding
15-10-2020 | 
De aanleg van het waterveld ligt op schema. De oude grasmat is opgerold en de ondergrond is weggegraven. De aannemer is nu bezig met voorbereidende grondwerkzaamheden. Ook is een wadi aangelegd zodat overtollig grondwater daar tijdelijk heen gepompt kan worden.
15-10-2020 | 
Zonder scheidsrechters geen competitie. Daarom halen de jeugdleden allemaal hun scheidsrechterskaart en staan ze geregeld op het veld wedstrijden te fluiten. We willen nu ook ouders van leden die dat interessant vinden de gelegenheid geven scheidsrechter te worden. Dat kan nu makkelijk online via een e-learning. Zo leer je als ouder het hockeyspel
Lees meer >>
Nieuwsafbeelding
14-10-2020 | 
Hieronder zijn de hoofdlijnen van de maatregelen met betrekking tot de sport te vinden.
Sporten is alleen nog beperkt mogelijk:
Lees meer >>
Nieuwsafbeelding
13-10-2020 | 
Wij feliciteren alle teams die in het herfstseizoen kampioen zijn geworden. Gefeliciteerd: MA1, MC1, JA1 en JC1. Jullie hebben, samen met trainers en coaches, een prachtig resultaat neergezet. Daar kunnen we met z'n allen trots op zijn. 
13-10-2020 | 
Geen deelname zaalcompetitie VMHC doet dit jaar helaas niet mee aan de zaalhockeycompetitie. Wij hadden voldoende zaalruimte gereserveerd voor trainingen en wedstrijden. De zaal voor trainingen is echter vanwege coronamaatregelen zeker tot einde dit jaar niet beschikbaar. Teams die competitie zouden gaan spelen kunnen daardoor dus niet trainen.
Lees meer >>
1-10-2020 | 
Update coronamaatregelen 
Maandag 28 september kondigde het kabinet nieuwe coronamaatregelen af. 
Toeschouwers
Lees meer >>
28-9-2020 | 
Naar aanleiding van de persconferentie vanavond snappen we dat je nu misschien eerder een bericht over nieuwe coronamaatregelen had verwacht. Het is nog te kort op de persconferentie om daar nu al iets over te kunnen zeggen voor VMHC. Ook wachten we nog op informatie vanuit de KNHB. We houden jullie op de hoogte.
Lees meer >>


Bijlage: VMHC Trainingsschema 2020-2021 2 velden DEF(1).xlsx
24-9-2020 | 
De arbitragecommissie heeft een handige hand-out opgesteld: goed fluiten in een notendop. Met tips en adviezen voor onze scheidsrechters over het fluiten van wedstrijden.

Bijlage: VMHC Goed fluiten in een notendop - september 2020.pdf
Nieuwsafbeelding
24-9-2020 | 
Bestelling bij de bar kunnen ook via de VMHC-app worden gedaan. Handig voor als je bij een van de velden staat. Je plaatst je bestelling gewoon via de app, loopt naar het clubhuis en zodra je daar aankomt staat je bestelling klaar. Betalen gaat dan ook via de app.
Lees meer >>
Nieuwsafbeelding
22-9-2020 | 
Maatregelen tegen coronavirus
We herinneren iedereen nog een keer aan de corona-maatregelen en roepen op je hieraan te houden. Dit is echt belangrijk. Een aantal VMHC-leden is afgelopen week positief getest op corona en moet in quarantaine. Voor iedereen ouder dan 18 jaar (ouders en spelers) geldt: houd je aan de anderhalve meter
Lees meer >>
Nieuwsafbeelding
13-8-2018 | 
VMHC heeft een eigen Ledenshop. Profiteer meteen van kortingen en steun tegelijkertijd onze vereniging!

In de Ledenshop bestel je onze clubcollectie tegen een scherpe prijs. Als je een item wilt laten bedrukken, met het clublogo of andere bedrukking, kun je dat eenvoudig aangeven.

Lees meer >>
Mijn Team
Teams
Statistieken
zaterdag 24 oktober 2020
Aantal leden (info) 500
Nu online 63
Vandaag jarig
Isabel Van den Heuvel
Wedstrijden quicklinks
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 29% |week: %

Inloggen
BORDSPONSORS
ADVERTENTIESPONSORS
Contact
VMHC
 

Vlijmense Mixed Hockey Club

Postadres
Secretaris VMHC
Van Schuppenstraat 16
5253 DD Nieuwkuijk
[email protected]

Bezoek adres
VMHC
Bilderdijkstraat 2A
5251 LP Vlijmen

Facebook
VMHC

Telefoon Clubhuis
073-5115970

Bankrekening
IBAN: NL51RABO0154767875
Hockey Weekly