Nieuwsafbeelding
20-7-2020 | 
Voor alle kinderen van 6 tot 12 jaar. Vrijdag 14 augustus van 12.30 uur tot 16.00 uur organiseren wij een super leuke: ZOMERMIDDAG HOCKEY. Een middag vol met allerlei leuke hockeyspelletjes, zoals uni-, street, of knotshockey. Meld je snel aan en kom gezellig met vriendjes en vriendinnetjes naar VMHC. Aanmelden kan via [email protected]
Lees meer >>
15-7-2020 | 
Het nieuwe trainingsschema voor komend seizoen is bekend. Let op er kunnen nog wijzigingen optreden. Ook de indeling van de trainers is nog niet geheel bekend en daarom in dit schema nog niet opgenomen. Dit heeft veelal te maken met de schoolroosters van trainers waardoor nu nog niet duidelijk is wie wanneer training kan geven.
Lees meer >>


Bijlage: VMHC Trainingsschema 2020-2021 voorlopige indeling.xlsx
10-7-2020 | 
Hockeyclinics van toppers
Supergoed nieuws voor alle spelers en trainers! Hockeytoppers Laura Nunnink, Marloes Timmermans, Inge Dankers, Lieke Hulsen, Bart Broeders, Mark Dekker en Toon Siepman verzorgen volgend seizoen hockeyclinics op de club. Zorg dat je ze niet mist en houd de app, nieuwsbrief en socials in de gaten voor data en
Lees meer >>
Nieuwsafbeelding
8-7-2020 | 
100% cashless
Vanaf nu kun je bij VMHC aan de bar in het clubhuis alleen nog met pin betalen. Contact geld nemen we niet meer aan. Dit maakt ons clubhuis oninteressant voor criminelen en het verlicht de administratieve lasten.
VMHC-clubpas
Lees meer >>
Nieuwsafbeelding
17-6-2020 | 
Hockey dames en heren gezocht!

Heb je jaren geleden je stick aan de wilgen gehangen omdat het trainen door de week en spelen op zondag je te veel werd of niet meer te combineren was met je gezin?
Maar is het toch blijven kriebelen? Er is nu een alternatief: TRIMHOCKEY!
Lees meer >>
4-6-2020 | 
Het trainingsschema is aangepast om de hygiƫneregels goed te kunnen toepassen. Om alles in goede banen te leiden en iedereen een veilige training te bieden, hebben we een aantal regels opgesteld. Deze zijn gebaseerd op de richtlijnen van de overheid, RIVM en KNHB. We vragen iedereen deze regels te volgen en de aanwijzingen van coƶrdinatoren op
Lees meer >>
29-4-2020 | 
Technisch jeugdbeleid

De TC is de afgelopen tijd druk geweest met het uitwerken van het technisch jeugdbeleid. In het beleid staat hoe we de teams indelen en hoe we de trainingen en trainers verbeteren. 
Plezier en ontwikkeling
Lees meer >>


Bijlage: Technisch beleid jeugdspelers VMHC 2020.pdf
Nieuwsafbeelding
13-8-2018 | 
VMHC heeft een eigen Ledenshop. Profiteer meteen van kortingen en steun tegelijkertijd onze vereniging!

In de Ledenshop bestel je onze clubcollectie tegen een scherpe prijs. Als je een item wilt laten bedrukken, met het clublogo of andere bedrukking, kun je dat eenvoudig aangeven.

Lees meer >>
Mijn Team
Teams
Statistieken
vrijdag 7 augustus 2020
Aantal leden (info) 492
Nu online 221
Vandaag jarig
Mila van Weert
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: % |week: %

Inloggen
BORDSPONSORS
ADVERTENTIESPONSORS
Contact
VMHC
 

Vlijmense Mixed Hockey Club

Postadres
Secretaris VMHC
Van Schuppenstraat 16
5253 DD Nieuwkuijk
[email protected]

Bezoek adres
VMHC
Bilderdijkstraat 2A
5251 LP Vlijmen

Facebook
VMHC

Telefoon Clubhuis
073-5115970

Bankrekening
IBAN: NL51RABO0154767875
Hockey Weekly