Nieuwsafbeelding
22-9-2020 | 
Maatregelen tegen coronavirus
We herinneren iedereen nog een keer aan de corona-maatregelen en roepen op je hieraan te houden. Dit is echt belangrijk. Een aantal VMHC-leden is afgelopen week positief getest op corona en moet in quarantaine. Voor iedereen ouder dan 18 jaar (ouders en spelers) geldt: houd je aan de anderhalve meter
Lees meer >>
24-9-2020 | 
De arbitragecommissie heeft een handige hand-out opgesteld: goed fluiten in een notendop. Met tips en adviezen voor onze scheidsrechters over het fluiten van wedstrijden.

Bijlage: VMHC Goed fluiten in een notendop - september 2020.pdf
Nieuwsafbeelding
24-9-2020 | 
Bestelling bij de bar kunnen ook via de VMHC-app worden gedaan. Handig voor als je bij een van de velden staat. Je plaatst je bestelling gewoon via de app, loopt naar het clubhuis en zodra je daar aankomt staat je bestelling klaar. Betalen gaat dan ook via de app.
Lees meer >>
Nieuwsafbeelding
22-9-2020 | 
Hockeyclinic van internationale toppers
Maartje Krekelaar en Joaquin Menini geven maandag 19 oktober in de herfstvakantie weer een hockeyclinic bij VMHC! Dé kans om met deze toppers je techniek bij te spijkeren en… te genieten van heerlijk hockeyspel! De vorige clinic zat snel vol en de deelnemers kwamen
Lees meer >>
22-9-2020 | 
Vanaf 5 oktober start de aanleg van het waterveld. Dat betekent dat we tijdelijk maar twee velden kunnen gebruiken. Bij het opstellen van het competitieschema hebben we hier al rekening mee gehouden. Het trainingsschema is wel iets aangepast. Alle trainingen duren vanaf de week van 5 oktober tot het eind van het herfstseizoen één
Lees meer >>
22-9-2020 | 
Stichting de Schroef organiseert van 26 t/m 28 oktober een huis-aan-huis kledinginzamelingsactie in Vlijmen, Haarsteeg en Nieuwkuijk. VMHC is op dinsdag 27 en woensdag 28 oktober ook een inzamelpunt. Iedereen kan dan zakken met kleding afgeven. De blauwe kledingcontainer staat nu al bij de ingang van VMHC. Lever de kleding waar je niets
Lees meer >>
22-9-2020 | 
Op donderdag 22 oktober organiseert de TC een coachavond. We praten je dan graag bij over het onderwerp individueel en teamgedrag bij niet-balbezit. Met andere woorden: wat doe je in het veld als de tegenstander balbezit heeft.
Lees meer >>
19-8-2020 | 
Hieronder vind je het nieuwe trainingsschema voor het komende seizoen. Let op er kunnen enkele wijzigingen zijn doorgevoerd ten opzichte van het eerdere schema. 

Bijlage: VMHC Trainingsschema 2020-2021 3 velden website.xlsx
Nieuwsafbeelding
17-6-2020 | 
Hockey dames en heren gezocht!

Heb je jaren geleden je stick aan de wilgen gehangen omdat het trainen door de week en spelen op zondag je te veel werd of niet meer te combineren was met je gezin?
Maar is het toch blijven kriebelen? Er is nu een alternatief: TRIMHOCKEY!
Lees meer >>
29-4-2020 | 
Technisch jeugdbeleid

De TC is de afgelopen tijd druk geweest met het uitwerken van het technisch jeugdbeleid. In het beleid staat hoe we de teams indelen en hoe we de trainingen en trainers verbeteren. 
Plezier en ontwikkeling
Lees meer >>


Bijlage: Technisch beleid jeugdspelers VMHC 2020.pdf
Nieuwsafbeelding
13-8-2018 | 
VMHC heeft een eigen Ledenshop. Profiteer meteen van kortingen en steun tegelijkertijd onze vereniging!

In de Ledenshop bestel je onze clubcollectie tegen een scherpe prijs. Als je een item wilt laten bedrukken, met het clublogo of andere bedrukking, kun je dat eenvoudig aangeven.

Lees meer >>
Mijn Team
Teams
Statistieken
zondag 27 september 2020
Aantal leden (info) 499
Nu online 87
Vandaag jarig
Jara Hanff
Ferre Hobo-Murphy
Isabelle Verstraeten
Wedstrijden quicklinks
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 20% |week: 53%

Inloggen
BORDSPONSORS
ADVERTENTIESPONSORS
Contact
VMHC
 

Vlijmense Mixed Hockey Club

Postadres
Secretaris VMHC
Van Schuppenstraat 16
5253 DD Nieuwkuijk
[email protected]

Bezoek adres
VMHC
Bilderdijkstraat 2A
5251 LP Vlijmen

Facebook
VMHC

Telefoon Clubhuis
073-5115970

Bankrekening
IBAN: NL51RABO0154767875
Hockey Weekly